top of page
21231068_10155133781104092_1799382813665

OM

Med en bakgrund som matte/no-lärare och 19 års erfarenhet av att arbeta som IT-pedagog har jag idag en stor kännedom om svensk skola och hur man jobbar effektivt med utvecklingsfrågor och kompetensutveckling. I mitt arbete som IT-pedagog har jag utbildat pedagoger, skolledare och politiker från förskola, förskoleklass och fritids till grundskola och gymnasium.

Sedan 2009 har jag också arbetat som utbildningskonsult åt företaget TÄNK OM och har i den rollen varit anlitad för workshops och föreläsningar över hela landet. Min kompetens kommer mest till sin rätt när jag får föreläsa om digitalisering i samhälle och skola. Eller när jag får arbeta mer praktiskt med workshops i olika digitala verktyg, som:
-kreativt skapande med ljud, bild och film.
-skapa strukturer i digitala arbetsflöden 
-alternativa verktyg

-visualisering och simulering

-publicering och verkliga mottagare

-programmering mm

Jag är också certifierad Apple Professional Learning Specialists (APLS) och Google Certified Educator Level 1 & 2

När jag inte är ute och föreläser eller håller workshops så förvaltar och utvecklar jag webbplatsen www.samverka.nu som jag startade 2003 och som idag är Sveriges mest använda digitala verktyg för administration av praktikplatser, ända från grundskolan och gymnasiet till vuxenutbildning och socialtjänst. Webbplatsen används idag av 60 kommuner.

bottom of page